Co. van wedergeboortebiotech, Ltd.

Wij zijn een leverancier van de hoogste van de kwaliteitshgh aminozuur en massa de bouw supplementen van China

Sales & Support
Vraag een offerte aan
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
ThuisProductenBouw van de spier steroïden

Prestaties die drugs Mondelinge Steroïden voor het verbeteren van atletische prestaties Oxymetholone Anadrol CAS verbeteren: 434-07-1

Certificaten
De wedergeboorte Biotech verstrekt veilig ons en gezonde menselijke de groeihormonen, zou ik hen hoogst aan iedereen adviseren die een betrouwbare leverancier zoeken.

—— Hans Bronisz

Ik ben Australisch en koop regelmatig producten van dit bedrijf omdat zij verzekeren de levering aan een graad dat GEEN andere/kan aangepast. Hoogst geadviseerd

—— Megan Snowdon

Wij zijn trots om te introduceren. Onze agent heeft voorraad van al onze producten Australië. hgh Steroid oliën Steroid orals PCT Antioestrogeen

—— Liang

Ik ben online Chatten Nu

Prestaties die drugs Mondelinge Steroïden voor het verbeteren van atletische prestaties Oxymetholone Anadrol CAS verbeteren: 434-07-1

Prestaties die drugs Mondelinge Steroïden voor het verbeteren van atletische prestaties Oxymetholone Anadrol CAS verbeteren: 434-07-1 leverancier Prestaties die drugs Mondelinge Steroïden voor het verbeteren van atletische prestaties Oxymetholone Anadrol CAS verbeteren: 434-07-1 leverancier Prestaties die drugs Mondelinge Steroïden voor het verbeteren van atletische prestaties Oxymetholone Anadrol CAS verbeteren: 434-07-1 leverancier Prestaties die drugs Mondelinge Steroïden voor het verbeteren van atletische prestaties Oxymetholone Anadrol CAS verbeteren: 434-07-1 leverancier

Grote Afbeelding : Prestaties die drugs Mondelinge Steroïden voor het verbeteren van atletische prestaties Oxymetholone Anadrol CAS verbeteren: 434-07-1

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Certificering: Liquid Detection
Modelnummer: 434-07-1

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Verpakking volgens de regeling van klantenorden
Levertijd: binnen een week
Betalingscondities: MoneyGram, BankWire, bitcoin
Levering vermogen: 5000kg/month
Gedetailleerde productomschrijving

 

 

Prestaties die drugs Mondelinge Steroïden voor het verbeteren van atletische prestaties Oxymetholone Anadrol CAS verbeteren: 434-07-1

 

 

Snel Detail:

 

Anadrol 434-07-1 Mondeling Angrogen Oxymetholone Poeder/Mondelinge Steroïden
 

  • CAS Nr.: 434-07-1
  • Moleculaire Formule: C21H32O3
  • Molecuulgewicht: 332.48
  • Analyse: 97.0%-103.0%
  • Verschijning: wit kristallijn poeder
  • Gebruik: Anadrol 50, ook als A50 wordt bedoeld, is zeer machtige mondelinge androgen en krachtige steroïden die zeer merkbare gewichtsaanwinsten in een zeer korte tijd die veroorzaken. Jammer genoeg, is het ook hoogst giftig in de lever en veroorzaakt sommige zeer ongunstige bijwerkingen, zoals hoofdpijnen, en opzwellen.Beschrijving:


Anadrol 50 wordt beschouwd als door velen om de krachtigste steroïden beschikbaar, met resultaten van deze samenstelling die uiterst dramatisch zijn. Een steroid beginner die met oxymetholone experimenteren zal waarschijnlijk 20 tot 30 ponden massieve massa bereiken, en het kan vaak in minder dan 6 weken, met slechts 50-100mg worden verwezenlijkt een dag.

Deze steroïden veroorzaken heel wat probleem met waterbehoud, laat zo daar weinig twijfel zijn dat veel van deze aanwinst eenvoudig bloat is. Maar voor de gebruiker is dit vaak weinig gevolg, voelend groter en sterker op Anadrol 50 dan om het even welke steroïden zij waarschijnlijk zullen kruisen.
Hoewel de vlotte blik die uit waterbehoud voortvloeit vaak niet aantrekkelijk is, kan het nogal wat op het niveau van bereikte grootte en sterkte helpen. De spier is vollediger, zal beter een mate van bescherming in de vorm van „smering“ aan de verbindingen en verstrekt aangaan zoals sommige van dit extra water in en rond bindweefsels wordt gehouden.

Dit zal voor meer elasticiteit toestaan, en zal hopelijk de kans voor verwonding wanneer zwaar opheffen verminderen. Men zou moeten opmerken nochtans, dat anderzijds de zeer snelle aanwinst in massa teveel spanning op uw bindweefsels voor te compenseren dit zou kunnen plaatsen.
Tearing van pectoral en bicepsenweefsel wordt algemeen geassocieerd met het zware opheffen terwijl zich het groeperen omhoog op zware androgens. Er is zulk een ding zoals te snel bereikend. Het uitgesproken oestrogeenprobleem zet ook de gebruiker op risico om gynecomastia te ontwikkelen. De individuen gevoelig voor de gevolgen van oestrogeen, of het kijken om een meer kwaliteit te behouden kijken, daarom zullen toevoegen vaak Nolvadex aan elke cyclus.
Het is belangrijk om nota te nemen van nochtans, geen die deze drug direct in oestrogeen in het lichaam omzet. Oxymetholone is een derivaat van dihydrotestosterone, dat het een structuur geeft die niet kan worden gearomatiseerd.

Als dusdanig, hebben velen gespeculeerd in verband met wat dit hormoon zo in termen van estrogenic bijwerkingen lastig maakt. Sommigen hebben voorgesteld dat het progestational activiteit heeft, gelijkend op nandrolone, en niet echt estrogenic bij allen is.
Toepassingen:

 

Anadrol 50 heeft een lagere affiniteit, die kan zijn waarom wij een 50mg tabletdosering hebben. Wanneer het bekijken de medische vereisten, is de geadviseerde dosering voor alle leeftijden 1 – 5 mg/kg van lichaamsgewicht geweest. Dit zou een 220lb-persoon een dosering zo hoog zoals 10 Anadrol 50 tabletten (500mg) per dag geven.

Er zou weinig wonder moeten zijn waarom wanneer leverkanker is verbonden met steroid gebruik, Anadrol 50 over het algemeen de beklaagde is. De atleten eigenlijk hebben nooit zulk een hoge dosering nodig en zullen in de waaier van slechts 1-3 tabletten per dag nemen.
Velen vinden gelukkig dat één tablet allen is zij voor uitzonderlijke resultaten, vereisen en hogere bedragen vermijden. De voorzichtige gebruikers zullen niet meer de opname van deze samenstelling tot dan 4-6 weken ook beperken en zullen hun die leverenzymen regelmatig met een arts hebben worden gecontroleerd.
De nierfuncties kunnen ook tijdens langer gebruik moeten worden verzorgd, aangezien het waterbehoud/de hoge bloeddruk een tol op het lichaam kan nemen. Alvorens een cyclus te beginnen, men zou moeten het weten om Anadrol 50 de eerbied te geven is het gepast. Het is een zeer krachtige drug, maar niet altijd vriendschappelijke.

 

 

Specificaties:

 

TESTpunten

       SPECIFICATIE

RESULTATEN

Beschrijving

:  Wit Kristallijn Poeder

wit poeder

Identificatie

:  Positief

Positief

Analyse

:  97.0~103.0%

99.31%

Smeltpunt

:  172~178°C

172.0~176.0°C

Specifieke Omwenteling

:  +34~ +38° (C=2, in dioxane)

+36.3°

Verlies bij het Drogen

:  1.0%max in vacuüm over P2O5 voor 4h

0.26%

Overblijvende Oplosmiddelen

:  voldoet aan de vereisten.

Is in overeenstemming

Organische Vluchtige Onzuiverheden

:  voldoet aan de vereisten.

Is in overeenstemming

Conclusie

De specificatie is met USP30-norm in overeenstemming

 

 

Levering en het verschepen:

 

1. Wij zullen de goederen binnen 1-2 dagen na betaling verschepen.
2. Wij zullen de goederen door UPS, EMS, DHL, TNT of FEDEX verschepen. Wij zullen kiezen de beste koerier van Verschillende landen, afhangt en de veilige manier vindt om de goederen voor u te leveren.
3. Als Rusland, Australië, Canada, is de douane zeer strikt, maar wij kunnen 100% levering verzekeren.
4. Aangezien gebruikelijk u de goederen kunt krijgen met in 4-7days. Als de goederen of niet ontvangen om andere redenen werden verloren, zullen wij opnieuw versturen.
Wij hebben vele stamgasten wereldwijd, en hopen om samenwerking op lange termijn met u te vestigen, voor verdere informations gelieve te voelen vrij om ons te contacteren, zullen wij ons beste uw verzoek doen vervullen. dank.

Rebirth Biotech Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Liang

Fax:86-532-86861332

Direct Stuur uw aanvraag naar ons

(0 / 3000)
Copyright © 2014 - 2019 growth-hormonesupplements.com. All rights reserved.