Co. van wedergeboortebiotech, Ltd.

Wij zijn een leverancier van de hoogste van de kwaliteitshgh aminozuur en massa de bouw supplementen van China

Sales & Support
Vraag een offerte aan
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
ThuisProductenMassa Building Supplementen

De anti-veroudert Massabouw vult Menselijke Gonadotropin HMG Menotropins Injectie aan Van de menopauze

Certificaten
De wedergeboorte Biotech verstrekt veilig ons en gezonde menselijke de groeihormonen, zou ik hen hoogst aan iedereen adviseren die een betrouwbare leverancier zoeken.

—— Hans Bronisz

Ik ben Australisch en koop regelmatig producten van dit bedrijf omdat zij verzekeren de levering aan een graad dat GEEN andere/kan aangepast. Hoogst geadviseerd

—— Megan Snowdon

Wij zijn trots om te introduceren. Onze agent heeft voorraad van al onze producten Australië. hgh Steroid oliën Steroid orals PCT Antioestrogeen

—— Liang

Ik ben online Chatten Nu

De anti-veroudert Massabouw vult Menselijke Gonadotropin HMG Menotropins Injectie aan Van de menopauze

Grote Afbeelding : De anti-veroudert Massabouw vult Menselijke Gonadotropin HMG Menotropins Injectie aan Van de menopauze

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: HMG
Modelnummer: 75unit/vial, 375unit/kits

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1kits
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Originele Uitrustingen
Levertijd: binnen een week
Betalingscondities: MoneyGram, BankWire, bitcoin
Levering vermogen: 5000 uitrustingen/maand
Gedetailleerde productomschrijving

 

 

De anti-veroudert Massabouw vult Menselijke Gonadotropin HMG Menotropins Injectie aan Van de menopauze

 

 

Menselijke Gonadotropin Van de menopauze, HMG, Menotropins voor Injectie (75unit)

 

 

Menselijke Gonadotropins Van de menopauze zijn eiwithormonen die door gonadotropecellen worden afgescheiden van de slijmachtige klier van gewervelde dieren.

Gonadotropin is soms afgekort GN. De Britse spelling isgonadotrophin.

Specificatie: 5vial*75unit

 

TYPES

 

Twee belangrijkste gonadotropins luteinizing hormoon (LH) en follikel bevorderend hormoon (FSH). Beide hormonen bestaan uit twee peptide kettingen, een alpha- ketting en een bètaketting, die door Waterstofbanden en van der Waals krachten wordt verbonden. Links en FSH delen bijna identieke alpha- kettingen, terwijl de bètaketting specificiteit voor receptorinteractie verstrekt.

Derde menselijke gonadotropin is menselijke chorionic gonadotropin (hCG), dat door de moederkoek tijdens zwangerschap wordt geproduceerd.

 

 

MECHANISME

 

Gonadotropin de receptoren worden ingebed in de oppervlakte van de membranen van de doelcel en aan het g-Eiwitsysteem gekoppeld. De signalen die door aan de receptor worden teweeggebracht worden te binden afgelost binnen de cellen door het cyclische systeem van de AMPÈRE tweede boodschapper.

Gonadotropins worden vrijgegeven onder de controle van gonadotropin-bevrijdend hormoon (GnRH) van de boogvormige kern en preoptic gebied van de hypothalamus. De gonaden — testikels en eierstokken — zijn de primaire doelorganen voor links en FSH. Gonadotropins beïnvloeden veelvoudige celtypes en onthullen veelvoudige reacties van de doelorganen. Als vereenvoudigde generalisatie, bevordert links de Leydig-cellen van de testikels en de thecacellen van de eierstokken om testosteron (en onrechtstreeks estradiol) te produceren, terwijl FSH het spermatogenic weefsel van de testikels en de granulosacellen van ovarian follikels bevordert.

 

 

ZIEKTEN

 

Gonadotropin de deficiëntie toe te schrijven aan slijmachtige ziekte resulteert in hypogonadism, die tot onvruchtbaarheid kan leiden. De behandeling omvat beheerde gonadotropins, die daarom als vruchtbaarheidsmedicijn werken. Zulke kunnen of door extractie en reiniging van urine worden geproduceerd of het kan door recombinante DNA worden geproduceerd.

De mislukking of het verlies van de gonaden resulteren gewoonlijk in opgeheven niveaus van links en FSH in het bloed.

 

 

DE CONTROVERSE VAN MANNY RAMIREZ

 

De belangrijke speler Manny Ramirez werd van het Ligahonkbal opgeschort voor 50 spelen op 6 Mei, 2009, voor de tekortkoming van naar verluidt een drugtest die gonadotropin identificeerde.

 

 

BESCHRIJVING:

 

hMG wordt geproduceerd uit een steriele voorbereiding van placental glucoproteinurine van post-menopausal vrouwen. HMG wordt gezuiverd door merkgebonden chromatografische technieken.

Fysieke Verschijning: Steriel Gefiltreerd Wit gevriesdroogd (gevriesdroogd) poeder.

 

 

FORMULERING:

 

Gevriesdroogd van een geconcentreerde (1 mg/ml) oplossing in water die geen additieven bevatten.

 

 

OPLOSBAARHEID:

 

Het wordt geadviseerd om gevriesdroogd hMG in steriele 18MOcm opnieuw samen te stellen H2O niet minder dan 100 g/ml, die dan verder aan andere waterige oplossingen kunnen worden verdund.

 

 

STABILITEIT:

 

Gevriesdroogd hMG hoewel stabiel bij kamertemperatuur 3 weken, moeten=zou= worden opgeslagen gedroogd onder -18 C. Op reconstructie hMG bij 4 C tussen 2-7 dagen en voor toekomstig gebruik onder -18 C. zou moeten worden opgeslagen. Voor opslag op lange termijn wordt het geadviseerd om een dragerproteïne (0.1% HEEFT of BSA) toe te voegen. Gelieve te vermijden freeze-thaw cycli.

 

 

ZUIVERHEID:

 

Groter dan 98.0% zoals bepaald door: (a) analyse door RP-HPLC. (b) Anion-exchange FPLC. (c) analyse door het verminderen en non-reducing sds-PAGINA Zilver Bevlekt gel.

 

 

BIOLOGISCHE ACTIVITEIT:

 

ProSpec hMG is de volgende activiteiten in overeenstemming: 100IU/mg van FSH en 100IU/mg links.

 

 

VERONTREINIGENDE STOFFEN:

 

Vrij van: HbsAg, het antigeen van de Hepatitisb oppervlakte en antilichamen aan HIV, Hepatitis C en HCV.

 

 

EIWITGEHALTE:

 

De eiwitkwantificatie werd uitgevoerd door twee onafhankelijke methodes: 1. De UVspectroscopie bij 280 NM. 2. Analyse door RP-HPLC, gebruikend een standaardoplossing van hMG als Verwijzingsnorm.

 

 

OPSLAG:

 

moeten=zou= worden opgeslagen gedroogd onder -18°C. Op reconstructie zou HMG bij 4°C tussen 2-7 dagen en voor toekomstig gebruik onder -18°C. moeten worden opgeslagen. Voor opslag op lange termijn wordt het geadviseerd om een dragerproteïne (0.1% HEEFT of BSA) toe te voegen. Gelieve te vermijden freeze-thaw cyclus.

 

 

Levering en het verschepen:

 

1. Wij zullen de goederen binnen dagen 1 na betaling verschepen.

2.We zal de goederen door UPS, EMS, DHL, TNT of FEDEX verschepen. Wij zullen kiezen de beste koerier van Verschillende landen, afhangt en de veilige manier vindt om de goederen voor u te leveren.

3. Als Rusland, Australië, Canada, is de douane zeer strikt, maar wij kunnen 100% levering verzekeren.

4. Aangeziengebruikelijku degoederenkuntkrijgenmetin 4-7days. Als degoederenof nietontvangenomandereredenen werdenverloren, zullenwijopnieuw versturen.

Wij hebben vele stamgasten wereldwijd, en hopen om samenwerking op lange termijn met u te vestigen, voor verdere informations gelieve te voelen vrij om ons te contacteren, zullen wij ons beste uw verzoek doen vervullen. dank.

Rebirth Biotech Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Liang

Fax:86-532-86861332

Direct Stuur uw aanvraag naar ons

(0 / 3000)
Copyright © 2014 - 2019 growth-hormonesupplements.com. All rights reserved.