Co. van wedergeboortebiotech, Ltd.

Wij zijn een leverancier van de hoogste van de kwaliteitshgh aminozuur en massa de bouw supplementen van China

Sales & Support
Vraag een offerte aan
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
ThuisProductenBodybuildings Steroid Injectie

De gezonde en Wettelijke Steroid Injectie Deca200 van Bodybuilding/deca-Durabolin voor de Mens

Certificaten
De wedergeboorte Biotech verstrekt veilig ons en gezonde menselijke de groeihormonen, zou ik hen hoogst aan iedereen adviseren die een betrouwbare leverancier zoeken.

—— Hans Bronisz

Ik ben Australisch en koop regelmatig producten van dit bedrijf omdat zij verzekeren de levering aan een graad dat GEEN andere/kan aangepast. Hoogst geadviseerd

—— Megan Snowdon

Wij zijn trots om te introduceren. Onze agent heeft voorraad van al onze producten Australië. hgh Steroid oliën Steroid orals PCT Antioestrogeen

—— Liang

Ik ben online Chatten Nu

De gezonde en Wettelijke Steroid Injectie Deca200 van Bodybuilding/deca-Durabolin voor de Mens

Grote Afbeelding : De gezonde en Wettelijke Steroid Injectie Deca200 van Bodybuilding/deca-Durabolin voor de Mens

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Deca200
Certificering: GMP,SFDA
Modelnummer: 200mg/ml 10ml/vial

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1vial
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Origineel flesje
Levertijd: binnen een week
Betalingscondities: MoneyGram, BankWire, bitcoin
Levering vermogen: 5000vial/month
Gedetailleerde productomschrijving

 
 
De gezonde en Wettelijke Steroid Injectie Deca200 van Bodybuilding/deca-Durabolin voor de Mens
 
 
Snel Detail:
 
de bouw anabole van de spierdeca200 (deca-Durabolin) Nandrolone Decanoate spier supplementen
【200mg/ml 10ml/vial】
Soortnaam: Nandrolone Decanoate
Deca-durabolin is de Organon-merknaam voor nandrolone decanoate. Deca wereldwijd is één van de populairste injecteerbare steroïden. Het is populariteit is waarschijnlijk toe te schrijven aan het feit dat Deca significante anabole gevolgen met minimale androgene bijwerkingen tentoonstelt.
 
Beschrijving:
 
    Het actieve Leven: 14-16 dagen
    Drugklasse: Anabole/Androgene (injecteerbare) Steroïden
    Gemiddelde Dosis: Mannen 300-800 Vrouwen van mg/week ..... 50-100 mg/week
    Acne: Ja, in hogere dosering of gevoelige individuen
    Waterbehoud: Ja, maar minder dan testosteron
    Hoge Bloeddruk: Depandant dosis
    Levergifstof: Nr
    Aromatisatie: Laag, zet in minder actieve norestrogens om
    DHT-Omzetting: Nr, zet in noch-DHT met lage activiteit om
    Dalingshpta functie: Ja, extreem
    Andere Informatie: Hoogst anabole/gematigde androgene gevolgen
 
 
Toepassingen:
 
Overwogen door velen worden de beste algemene steroïden voor een mens durabolin aan van gebruiks (bijwerkingen versus resultaten) Deca het meest meestal ingespoten eens per week bij een dosering van 200-400mg. Met dit bedrag, is de oestrogeenomzetting licht zodat is gyno geen probleem. Ook ongewoon zijn de problemen met leverenzymen, bloeddruk of cholesterolniveaus. Bij hogere dosering, kunnen de bijwerkingen meer en meer frequenter worden, maar dit is nog een zeer goed getolereerde drug. Men zou ook moeten opmerken dat in HIV studies, Deca niet alleen om efficiënt is getoond te zijn bij veilig het ter sprake brengen van het magere lichaamsgewicht van patiënt maar ook voordelig aan het immuunsysteem te zijn.
Voor het bodybuilding, Deca-kan durabolin effectief in zowel massa als scherpe cycli worden opgenomen het goed met sustanon, dianabol, anadrol… stapelt Één belangrijk nadeel aan Deca is dat het in het drugscherm zolang een jaar na gebruik kan worden ontdekt. Jammer genoeg voor vele concurrerende atleten, maakt dit Deca en andere nandroloneproducten van grenzen. Deca is ook betrekkelijk dure anabool. De zwarte markt, 200mg zal van Deca hoger dan $20 in de meeste instanties kosten. Deca veroorzaakt zeer weinig bijwerkingen.
Het is gemakkelijk op de lever en bevordert goede grootte en sterkteaanwinsten terwijl het verminderen van lichaamsvet. Deca kan door bijna alle atleten, met positieve resultaten worden gebruikt en zeer weinig bijwerkingen, deca heeft een reputatie zoals enigszins zijnd van een alleviator van pijnlijke verbindingen en pezen bereikt. De atleten rapporteren dat de pijnlijke schouders, de knieën en/of de ellebogen op de een of andere manier zonder pijn op de Deca-cyclus zijn.
Deze drug verbetert van het stikstofbehoud en herstel dramatisch tijd tussen trainingen.
Tijdens competities met het smeren van tests moet Deca niet worden genomen aangezien metabolites in het lichaam in een urineanalyse tot kunnen 18 maanden later worden bewezen. Zij die niet vrezen testend kunnen Deca als hoog-anabole basissamenstelling in een dosering van 400 mg/week gebruiken. Androgens in 400 mg/week helpen ook om de regeneratie van het lichaam te versnellen.
Het risico van potentieel water behoud en het aromatiseren voor oestrogeen kan met succes worden verhinderd door het gebruik van Proviron met Nolvadex te combineren. Een voorbereidende die stapel vaak in concurrerende atleten wordt waargenomen omvat 400 mg/week Deca Durabolin, 50 mg/dag Winstrol, 228 mg/week Parabolan, en 25 mg/dag Anavar. Hoewel de bijwerkingen met Deca Durabolin met dosering van 400 mg/week vrij laag zijn, androgeen-veroorzaakt bijwerkingen kan voorkomen. De meeste problemen komen in hoge bloeddruk en een verlengde tijd voor bloed het klonteren tot uiting, die het frequente neus aftappen en het verlengde aftappen van besnoeiingen kan veroorzaken, evenals gestegen productie van de sebaceous klier en de occasionele acne. Sommige atleten melden ook hoofdpijnen en seksuele overstimulation. Wanneer de zeer hoge dosering gedurende een langere periode wordt genomen, kan spermatogencsis bij mensen worden verboden, d.w.z. produceren de testikels minder testosteron. De reden is dat Deca Durabolin, zoals bijna alle steroïden, de versie van gonadotropin van hypophysis remt.
De vrouwen met een dosering van zelfs 100 mg/week ervaren gewoonlijk geen grote problemen met Deca Durabolin. Bij hogere androgeen-veroorzaakte dosering kunnen de virilizationsymptomen, met inbegrip van diepe (onomkeerbare) voorkomen stem, de verhoogde groei van lichaamshaar, acne, verhoogd libido, en misschien clitorishypertrophy. Aangezien de meeste vrouwelijke atleten op goed met Deca Durabolin worden wordt een dosis Deca 50 mg+/week gewoonlijk gecombineerd met Anavar 10 mg+/day. Beide samenstellingen, wanneer genomen in een lage dosering, zijn slechts androgeen lichtjes zodat de masculinizing bijwerkingen slechts zelden voorkomen. Deca, door zijn verhoogde eiwitsynthese, leidt ook tot een netto die spieraanwinst en Anavar, op de verhoogde fosfocreatinesynthese wordt gebaseerd, leidt tot een meetbare sterkteaanwinst met zeer laag waterbehoud.
Andere die variaties van beleid door vrouwelijke atleten worden gebruikt zijn Deca Durabolin en Winstrol-tabletten, evenals Deca Durabolin en de tabletten van Primobolan. Aangezien Deca Durabolin geen negatieve gevolgen voor de lever heeft kan het zelfs door personen met leverziekten worden gebruikt. De examens hebben aangetoond dat een gecombineerde toepassing van Dianabol/Deca Durabolin de leverwaarden verhoogt die, echter, aan normaal op onderbreking van 17 alpha- alkylated Dianabol en voortdurend beleid van Deca Durabolin terugkeren. Zelfs kon een behandelingsperiode met Deca Durabolin over verscheidene jaren geen schade aan de lever openbaren. Om deze reden Deca combineert Durabolin goed met Andriol (240-280 mg/dag) aangezien Andriol niet door de lever wordt opgesplitst en zo de leverfunctie niet ook niet wordt beïnvloed. Oudere en voorzichtigere steroid gebruikers, in het bijzonder, zoals deze combinatie.
 
 
Levering en het verschepen:
 1. Wij zullen de goederen binnen 1-2 dagen na betaling verschepen.
2. Wij zullen de goederen door UPS, EMS, DHL, TNT of FEDEX verschepen. Wij zullen kiezen de beste koerier van Verschillende landen, afhangt en de veilige manier vindt om de goederen voor u te leveren.
3. Als Rusland, Australië, Canada, is de douane zeer strikt, maar wij kunnen 100% levering verzekeren.
4. Aangezien gebruikelijk u de goederen kunt krijgen met in 4-7days. Als de goederen of niet ontvangen om andere redenen werden verloren, zullen wij opnieuw versturen.
Wij hebben vele stamgasten wereldwijd, en hopen om samenwerking op lange termijn met u te vestigen, voor verdere informations gelieve te voelen vrij om ons te contacteren, zullen wij ons beste uw verzoek doen vervullen. dank.

Rebirth Biotech Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Liang

Fax:86-532-86861332

Direct Stuur uw aanvraag naar ons

(0 / 3000)
Copyright © 2014 - 2019 growth-hormonesupplements.com. All rights reserved.