Co. van wedergeboortebiotech, Ltd.

Wij zijn een leverancier van de hoogste van de kwaliteitshgh aminozuur en massa de bouw supplementen van China

Sales & Support
Vraag een offerte aan
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
ThuisProductenBodybuildings Steroid Injectie

Geen van de Supplementensteroïden van Bijwerkingenbodybuilding Steun 100 voor Gewichtsverlies en Antihaarverlies

Certificaten
De wedergeboorte Biotech verstrekt veilig ons en gezonde menselijke de groeihormonen, zou ik hen hoogst aan iedereen adviseren die een betrouwbare leverancier zoeken.

—— Hans Bronisz

Ik ben Australisch en koop regelmatig producten van dit bedrijf omdat zij verzekeren de levering aan een graad dat GEEN andere/kan aangepast. Hoogst geadviseerd

—— Megan Snowdon

Wij zijn trots om te introduceren. Onze agent heeft voorraad van al onze producten Australië. hgh Steroid oliën Steroid orals PCT Antioestrogeen

—— Liang

Ik ben online Chatten Nu

Geen van de Supplementensteroïden van Bijwerkingenbodybuilding Steun 100 voor Gewichtsverlies en Antihaarverlies

Grote Afbeelding : Geen van de Supplementensteroïden van Bijwerkingenbodybuilding Steun 100 voor Gewichtsverlies en Antihaarverlies

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Prop 100
Certificering: GMP,SFDA
Modelnummer: 100mg/ml 10ml/vial

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1vial
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Origineel flesje
Levertijd: binnen een week
Betalingscondities: MoneyGram, BankWire, bitcoin
Levering vermogen: 5000vial/month
Gedetailleerde productomschrijving

 

 

Geen van de Supplementensteroïden van Bijwerkingenbodybuilding Steun 100 voor Gewichtsverlies

 

 

【100mg/ml 10ml/vial】

 

Het testosteronpropionaat was de eerste androgene samen te stellen steroïden. In de loop van de decennia van testosterongebruik, hebben de bodybuilders uit geconstateerd dat het propionaat zeker een actieve manier om lichaamsmacht te bereiken is en de lichaamsspieren te bevestigen tijdens de scherpe periode. Het testosteronpropionaat wordt algemeen geroepen aan als „steun“ of „teststeun“ onder steroid enthousiasten. Het propionaat is eigenlijk een testosteronester die aan de spiercellen in de vorm van een injecteerbare opschorting wordt beheerd.

De Aanwijzingen van het testosteronpropionaat:

Het testosteron is het belangrijkste mannelijke geslachtshormoon en anabole steroïden. In mannetjes, speelt het testosteron een koningsrol vooraf van mensen reproductieve weefsels zoals de testikel en prostate evenals ook aanmoedigend secundaire seksuele eigenschappen zoals verhoogde spier, de het haargroei van de beenmassa. Bovendien is het testosteron essentieel voor gezondheid en welzijn evenals de preventie van osteoporose.

Het testosteron is anabool, betekenend bouwt het been en sterktemassa op.

- Anabole gevolgenembrance: de groei van spiermassa en macht, de verhoogde sterkte van de beendichtheid ook, het aanmoedigen van de lineaire groei en beenvooruitgang.

- De androgene gevolgen omvatten: de speciale groei van de genitaliën, de penis ook de ontwikkeling van het scrotum in het foetus, ook na geboorte (gewoonlijk bij puberteit) een verdieping van de stem, de groei van het baard ook okselhaar.

De Hoeveelheid van het testosteronpropionaat:

Gemiddelde hoeveelheid: 50-200 mg/dag

Actieve maatregel (Mensen): 350-2000 mg/week.

Doeltreffende maatregel (Wijfjes): 50-100 mg in een week

Het meest typische dosisprogramma voor testosteronpropionaat (mensen) moet 50 aan 100mg, elke 2de of 3de dag inspuiten. Zoals met de populairdere esters, zou de totale wekelijkse hoeveelheid in de waaier van 200-400mg zijn. Zoals met alle testosteronsamenstellingen, is deze drug meest geschikte geschikt voor het ophopen cycli van opleiding. Hier wordt het het vaakst gecombineerd met andere sterke drugs zoals Dianabol, Anadrol 50 of deca-Durabolin, mengsels die vrij formidabel blijken te zijn. Het propionaat wordt nochtans nu en dan ook gebruikt zonder aromatiseren anabool/androgens tijdens het snijden of het op dieet zijn de fasen van opleiding, een tijd wanneer het snelle actie ook androgene aard is worden ook respecteerd. De populaire stapels bevatten een redelijke dosering van propionaat met mondelinge anabool als Winstrol (15-35 mg dagelijks), Primobolan (50-150 mg dag aan dag) of oxandrolone (15-30 mg dag aan dag).

 

De Ongunstige symptomen van het testosteronpropionaat:

 

De onverwachte resultaten van dit hormoon zijn:

- vlekkenproblemen,

- holding van water in uw organisme,

- de hoge bloeddruk, en aromatiseert.

- Zijn levergiftigheid wordt beschouwd, behalve in zeer hoge dosering als laag.

gynocomastia,

- haarverlies

- prostate uitbreiding

- DHT-omzettings ook daling van normale HPTA-functie

- Oligospermia kan bij grote hoeveelheden voorkomen.

- Hirsutism, mensenpatroon van kaalheid, seborrhea

- Misselijkheid, cholestatic geelzucht, wijzigingen in de tests van de leverfunctie, zelden hepatocellular hepatis van gezwellen ook peliosis

- vergroot of laag libido,

- hoofdpijn,

- bezorgdheid, depressie, ook algemene paresthesia.

- bovenmatige frequentie en duur van penile bouw.

 

 

Contra-indicaties:

 

Bekende hypergevoeligheid aan testosteronpropionaat.

Personen met carcinoom van de borst.

Mannetjes met bekend of vermeend carcinoom van de prostaat.

Wijfjes die zijn of die zwanger zouden kunnen worden.

Patiënten met moeilijke hart, lever of nierziekte.

Voorzichtigheid:

Kondig uw specialist of tandarts aan dat u dit ingrediënt gebruikt alvorens u om het even welke medische of tandtherapie, noodsituatiebehandeling, of chirurgische procedure wordt vermeld.

 

Diabetespatiënten:

 

Het testosteronpropionaat kan uw bloedsuiker beïnvloeden. Controleer zorgvuldig de niveaus van de bloedsuiker. Vraag uw specialist vóór u modificate de hoeveelheid van uw diabetesvoorbereiding.

Het testosteronpropionaat kan zich in bepaalde laboratoriumtests mengen. Zeker ben uw arts en laboratoriumpersoneel weten u testosteronpropionaat beheert.

De laboratoriumtests, met inbegrip van leverfunctie, de tellingen van de bloedcel, bloedcholesterol, prostaat specifiek antigeen, de beengroei, en bloedtestosteron, kunnen worden gedaan terwijl u testosteronpropionaat neemt. Deze tests kunnen worden gebruikt om uw situatie te controleren of voor zijreacties te controleren. Ben vast om alle benoemingen van het artsenlaboratorium ook te houden.

Gebruik deze drug met aandachtigheid in de BEJAARDEN; zij kunnen aan zijn gevolgen, vooral vergrote prostate of prostate malignancy zachter zijn.

Het testosteronpropionaat moet met extra voorzichtigheid in KINDEREN worden beheerd jonger dan 18 jaar oud; de veiligheid en de doeltreffendheid in deze tieners zijn niet duidelijk gemaakt.

Testosteronpropionaat Extrameasure:

Voor het geval dat u denkt hebt u teveel van deze injectievraag een het centrum of de noodsituatieruimte van de vergiftcontrole onmiddellijk gebruikt.

MEMORANDUM: Het testosteronpropionaat is enkel voor u. Deel dit medicijn met andere mensen niet.

Testosteronpropionaat Verloren maatregel:

Probeer om een dosis niet te ontbreken. Uw specialist zal op u wijzen wanneer uw volgende dosis gepast is. Deel het bureau mee voor het geval dat u een benoeming niet kunt houden.

 

Opslag:

 

Houd testosteronpropionaat bij kamertemperatuur, tussen 59 en 86 graden van F (15 en 30 graden van C). Opslag vanaf hitte, vochtigheid, en zon. Het wordt niet toegestaan om in de badkamers op te slaan.

Houd dit product, evenals spuiten en naalden, weg van de aanraking van babys ook dieren. Het wordt niet toegestaan om naalden, spuiten, of andere materialen opnieuw te gebruiken.

 

Levering en het verschepen:

 

1. Wij zullen de goederen binnen 1-2 dagen na betaling verschepen.
2. Wij zullen de goederen door UPS, EMS, DHL, TNT of FEDEX verschepen. Wij zullen kiezen de beste koerier van Verschillende landen, afhangt en de veilige manier vindt om de goederen voor u te leveren.
3. Als Rusland, Australië, Canada, is de douane zeer strikt, maar wij kunnen 100% levering verzekeren.
4. Aangezien gebruikelijk u de goederen kunt krijgen met in 4-7days. Als de goederen of niet ontvangen om andere redenen werden verloren, zullen wij opnieuw versturen.
Wij hebben vele stamgasten wereldwijd, en hopen om samenwerking op lange termijn met u te vestigen, voor verdere informations gelieve te voelen vrij om ons te contacteren, zullen wij ons beste uw verzoek doen vervullen. dank.

Rebirth Biotech Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Liang

Fax:86-532-86861332

Direct Stuur uw aanvraag naar ons

(0 / 3000)
Copyright © 2014 - 2019 growth-hormonesupplements.com. All rights reserved.