Co. van wedergeboortebiotech, Ltd.

Wij zijn een leverancier van de hoogste van de kwaliteitshgh aminozuur en massa de bouw supplementen van China

Sales & Support
Vraag een offerte aan
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
ThuisProductenMondelinge Anabole Steroïden

Verbeter Tabletten van Immuniteits de Mondelinge Anabole Steroïden Stanozolol Winstrol 5mg voor Mannen/Vrouwen

Certificaten
De wedergeboorte Biotech verstrekt veilig ons en gezonde menselijke de groeihormonen, zou ik hen hoogst aan iedereen adviseren die een betrouwbare leverancier zoeken.

—— Hans Bronisz

Ik ben Australisch en koop regelmatig producten van dit bedrijf omdat zij verzekeren de levering aan een graad dat GEEN andere/kan aangepast. Hoogst geadviseerd

—— Megan Snowdon

Wij zijn trots om te introduceren. Onze agent heeft voorraad van al onze producten Australië. hgh Steroid oliën Steroid orals PCT Antioestrogeen

—— Liang

Ik ben online Chatten Nu

Verbeter Tabletten van Immuniteits de Mondelinge Anabole Steroïden Stanozolol Winstrol 5mg voor Mannen/Vrouwen

Grote Afbeelding : Verbeter Tabletten van Immuniteits de Mondelinge Anabole Steroïden Stanozolol Winstrol 5mg voor Mannen/Vrouwen

Productdetails:

Merknaam: Stanozolol Winstrol
Modelnummer: het plastiek van 5mg/tablet 100tablets/

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1plastic
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Origineel pak
Levertijd: binnen een week
Betalingscondities: MoneyGram, BankWire, bitcoin
Levering vermogen: 5000plastic/month
Gedetailleerde productomschrijving

 

 

Verbeter Tabletten van Immuniteits de Mondelinge Anabole Steroïden Stanozolol Winstrol 5mg voor Mannen/Vrouwen

 

Snel Detail:

 

Stanozolol/Winstrol zijn een populaire merknaam voor anabole steroid stanozolol. Deze samenstelling is een derivaat van dihydrotestosterone, hoewel zijn activiteit veel milder is dan dit androgen in aard. Het is technisch geclassificeerd als anabole die steroïden, worden getoond om een lichtjes grotere tendens voor de spiergroei tentoon te stellen dan androgene activiteit in vroege studies. Terwijl dihydrotestosterone werkelijk slechts androgene bijwerkingen wanneer beheerd, stanozolol verstrekt in plaats daarvan de groei van de kwaliteitsspier verstrekt. De anabole eigenschappen van deze substantie zijn nog mild in vergelijking met vele sterkere samenstellingen, maar het is nog een ggod, betrouwbare bouwer van spier. Zijn anabole eigenschappen konden zelfs met Dianabol vergelijkbaar zijn, maar Winstrol heeft niet dezelfde tendens voor waterbehoud. Stanozolol bevat ook zelfde c17 methylation die wij met Dianabol, een gebruikte wijziging hebben gezien zodat het mondelinge beleid mogelijk is. Aan wrok dit ontwerp nochtans, zijn er vele injecteerbare versies van deze geproduceerde steroïden.

Aangezien stanozolol niet in oestrogeen kan omzetten, is een anti-oestrogeen niet noodzakelijk wanneer het gebruiken van deze steroïden, is gynecomastia geen zorg zelfs onder de gevoeligste individuen. Aangezien het oestrogeen ook de oorzaak van waterbehoud is, in plaats van massa kijk, produceert Winstrol een helling, kijkt de kwaliteit zonder vrees voor bovenmatig onderhuids vloeibaar behoud. Dit mkes het grote steroïden tijdens scherpe cycli te gebruiken, wanneer het water en het vette behoud een belangrijke zorg zijn. Het is ook zeer populair onder atleten in van de combinatiesterkte/snelheid sporten zoals Spoor en Gebied.

De gebruikelijke dosering voor mensen is 35-75mg per dag voor de tabletten en 25-50mg per dag met de injecteerbare versie. Het wordt vaak gecombineerd met andere steroïden afhankelijk van het gewenste resultaat. Voor het ophopen doeleinden, sterkere wordt androgen zoals testosteron, Dianabol of Anadrol gewoonlijk toegevoegd. Hier zal Winstrol de cyclus een beetje compenseren, die ons goed anabool effect met lagere algemene estrogenic activiteit geven dan als het nemen van dergelijke alleen steroïden. Het resultaat zou een aanzienlijke aanwinst in nieuwe spiermassa, met een comfortabeler waterniveau en vet behoud moeten zijn. Voor scherpe fasen kan Winstrol met niet-aromatiseert androgen zoals trenbolone of Halotestin worden gecombineerd. Dergelijke combinaties zouden moeten helpen de sterk bepaalde, harde die blik van gespierdheid zo bewerkstelligen onder bodybuilders wordt gezocht. De oudere, gevoeligere individuen kunnen samenstellingen zoals Primobolan, deca-Durabolin toevoegen of Equipoise wanneer het wensen om deze steroïden te stapelen. Hier zouden zij goede resultaten en minder bijwerkingen dan met standaardandrogen therapie moeten zien.

De vrouwen nemen gewoonlijk dagelijks rond 5-10mg. Hoewel de vrouwelijke atleten gewoonlijk stanozolol zeer verdraaglijk vinden, is de injecteerbare versie gewoonlijk van grenzen.

Met de structurele wijziging (van c17-aa), zullen de tabletten ook een hoger niveau van spanning op de lever dan injecteerbaar plaatsen (die de „eerste pas“ vermijdt). Tijdens langere of hogere gedoseerde cycli, zouden de leverwaarden daarom dicht op door het regelmatige bloedwerk moeten worden gelet. Hoewel minder gemeenschappelijk, is er nog een mogelijkheid van leverschade die met de injecteerbare vorm voorkomen. Terwijl het niet het lichaam door de lever ingaat, wordt het nog opgesplitst door het, een lager (maar meer ononderbroken die) verstrekken niveau van spanning. Dergelijke spanning zou natuurlijk verhoogd worden met de toevoeging van andere mondelinge samenstellingen c17-aa tot een cyclus van Winstrol. Wanneer het gebruiken van dergelijke combinaties, zouden de voorzichtige gebruikers elke inspanning leveren om de lengte van de cyclus (bij voorkeur 6 tot 8 weken) te beperken en één of andere vorm van lever te nemen protectants. Men zou ook moeten opmerken dat beide versies van Winstrol zijn verbonden met sterke ongunstige veranderingen in HDL/LDL-cholesterolniveaus. Deze bijwerking is gemeenschappelijk met anabole steroid therapie, en kan duidelijk een gezondheidszorg worden als dosis/duur van opnameverhoging boven normaal. De mondelinge versie zou een grotere invloed op cholesterolwaarden moeten hebben dan injecteerbare wegens de methode van beleid, en kan daarom de slechtere keus van twee voor betroffen die en deze bijwerking zijn.

Het mondelinge gebruik van stanozolol kan een diepgaande invloed op niveaus van SHBG (geslachts hormoon-bindende globuline) ook hebben. Dit is een kenmerk van alle anabole/androgene steroïden, nochtans in dit verband maken zijn kracht en vorm van beleid Winstrol bijzonder opmerkelijk. Sinds plasma bindende proteïnen zoals SHBG-handeling steroid hormonen tijdelijk om te beperken van het uitoefenen van activiteit, zou dit effect een groter percentage van vrij (unbound) steroid hormoon in het lichaam verstrekken. Dit kan een efficiënt mechanisme bedragen waarin stanozolol de kracht van gelijktijdig gebruikte steroïden kon verhogen. Dit doel bevorderen kon men ook toevoeging Proviron, die een uiterst hoge affiniteit voor SHBG heeft. Deze affiniteit kan Proviron veroorzaken om andere zwakkere substraten voor SHBG (zoals testosteron) te verplaatsen, een ander mechanisme waarin het vrije hormoonniveau kan worden verhoogd. Toevoegen van Winstrol en Proviron aan uw volgende testosteroncyclus kan daarom zeer nuttig blijken, duidelijk verbeterend de vrije staat van dit machtige spier de bouwandrogen.

 

 

Levering en het verschepen:

 

1. Wij zullen de goederen binnen 1-2 dagen na betaling verschepen.
2. Wij zullen de goederen door UPS, EMS, DHL, TNT of FEDEX verschepen. Wij zullen kiezen de beste koerier van Verschillende landen, afhangt en de veilige manier vindt om de goederen voor u te leveren.
3. Als Rusland, Australië, Canada, is de douane zeer strikt, maar wij kunnen 100% levering verzekeren.
4. Aangezien gebruikelijk u de goederen kunt krijgen met in 4-7days. Als de goederen of niet ontvangen om andere redenen werden verloren, zullen wij opnieuw versturen.
Wij hebben vele stamgasten wereldwijd, en hopen om samenwerking op lange termijn met u te vestigen, voor verdere informations gelieve te voelen vrij om ons te contacteren, zullen wij ons beste uw verzoek doen vervullen. dank.

Rebirth Biotech Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Liang

Fax:86-532-86861332

Direct Stuur uw aanvraag naar ons

(0 / 3000)
Copyright © 2014 - 2019 growth-hormonesupplements.com. All rights reserved.