Co. van wedergeboortebiotech, Ltd.

Wij zijn een leverancier van de hoogste van de kwaliteitshgh aminozuur en massa de bouw supplementen van China

Sales & Support
Vraag een offerte aan
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
ThuisProductenPeptide Hormonen Bodybuilding

Wettelijke Veilige Peptide Hormonen Bodybuilding cjc-1295 Acetaat/DAC-de Groeihormoon

Certificaten
De wedergeboorte Biotech verstrekt veilig ons en gezonde menselijke de groeihormonen, zou ik hen hoogst aan iedereen adviseren die een betrouwbare leverancier zoeken.

—— Hans Bronisz

Ik ben Australisch en koop regelmatig producten van dit bedrijf omdat zij verzekeren de levering aan een graad dat GEEN andere/kan aangepast. Hoogst geadviseerd

—— Megan Snowdon

Wij zijn trots om te introduceren. Onze agent heeft voorraad van al onze producten Australië. hgh Steroid oliën Steroid orals PCT Antioestrogeen

—— Liang

Ik ben online Chatten Nu

Wettelijke Veilige Peptide Hormonen Bodybuilding cjc-1295 Acetaat/DAC-de Groeihormoon

Wettelijke Veilige Peptide Hormonen Bodybuilding cjc-1295 Acetaat/DAC-de Groeihormoon leverancier Wettelijke Veilige Peptide Hormonen Bodybuilding cjc-1295 Acetaat/DAC-de Groeihormoon leverancier

Grote Afbeelding : Wettelijke Veilige Peptide Hormonen Bodybuilding cjc-1295 Acetaat/DAC-de Groeihormoon

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: CJC-1295 Without DAC
Modelnummer: 2mg/vial, 20mg/kits

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1kits
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Originele Uitrustingen
Levertijd: binnen een week
Betalingscondities: MoneyGram, BankWire, bitcoin
Levering vermogen: 5000kits/maand
Gedetailleerde productomschrijving

 

 

Wettelijke Veilige Peptide Hormonen Bodybuilding cjc-1295 Acetaat/DAC-de Groeihormoon

 

 

Snel Detail:

 

Cjc-1295 acetaat met DAC-de groeihormoon die hormoon (GHRH) vrijgeven

    Specificatie: 2mg/10vials/kit

    Moleculaire Formule: C165H269N47O46

    Molecuulgewicht: 3647.15

    CAS Nr. : 863288-34-0

    Opeenvolging: Tyr-D-Ala-aspis-Ala-Ile-Phe-Thr-Gln-Ser-Tyr-Arg-Lys (maleimido)

 

 

Beschrijving:

 

Cjc-1295 zijn een tetrasubstituted 30 aminozuurpeptide hormoon, hoofdzakelijk functionerend als de groeihormoon vrijgevend het analogon van hormoon(ghrh).

Één van de voordelen van cjc-1295 over traditionele GHRH of rHGH is zijn capaciteit aan bioconjugate met serumalbumine, waarbij zijn halveringstijd en therapeutisch venster worden verhoogd. Het verwezenlijkt dit door beschermende groepen rond de aminozuren van GHRH typisch te gebruiken vatbaar voor enzymatische degradatie.

Het klinische Onderzoek werd eerst geleid voor cjc-1295 tijdens medio-2000s. De doelstelling van peptide was diepgewortelde vette stortingen in zwaarlijvige AIDS-patiënten te behandelen, aangezien de hogere niveaus van exogene hgH worden verondersteld om lipolysis (vet verlies) te verhogen. Het klinische onderzoek was uiteindelijk succesvol voor de meeste onderzoekonderwerpen.

Cjc-1295 zijn respectievelijk een tetrasubstituted peptide analogon van GHRH met D-Ala, Gln, Ala, en Leu substituties bij posities 2, 8, 15, en 27. Deze substituties leiden tot stabielere peptide met de substitutie bij positie 2 om dpp-IV splijten te verhinderen, 8 plaatsen om asparagineherschikking of amidehydrolyse tot asparaginezuur te verminderen, 15 plaatsen om bio-activiteit, en positie 27 te verbeteren om methionine oxydatie te verhinderen. Deze substituties zijn zeer belangrijk in het verhogen van de algemene halveringstijd van cjc-1295 maar er ligt een nog grotere reden in verband met waarom de halveringstijd van ~7 notulen tot groter dan 7 dagen is uitgebreid! Bioconjugation is een vrij nieuwere technologie die een reactieve groep neemt en het aan peptide vastmaakt, die op zijn beurt met een nucleofiele (gewoonlijk een gedeeltelijk negatieve die molecule) entiteit in het bloed wordt gevonden een stabielere band te vormen reageert. Albumine, één wordt van de overvloedigste substanties in het menselijke lichaam gekozen als nucelophile door dit bepaalde peptide dankzij een Cys34-thiolgroep die het aantrekt. Door het tetrasubstituted GHRH-analogon met maleimodoproprionic zuur te combineren die Lys-linker met behulp van, creeert u GHRH-peptide met een hoge bindende affiniteit voor albumine. Zodra molecule cjc-1295 zich aan albumine heeft vastgemaakt, wordt het een uitgebreide halveringstijd en biologische beschikbaarheid gegeven die dankzij de albumine enzymatische degredation en nierafscheiding een verhinderen. In feite, is bioconjugation zo efficiënt dat er minder dan 1% van cjc-1295 linker unreacted in vivo waren en meer dan 90% werd gestabiliseerd na subQadmin. Dit betekent dat u meer krijgt van wat u voor het werken voor u betaalde. Er waren geen dpp-IV die degredation op cjc-1295 in om het even welke diverse geleide experimenten wordt waargenomen.

wegens de uiterst lange halveringstijd van cjc-1295 is het aannemelijk voor onderzoekers om dit peptide eens te gebruiken per week met opmerkelijke resultaten. Diverse experimenten zijn geleid om de doeltreffendheid van cjc-1295 te testen in vivo en het Dagboek van Klinische Endocrinologie & Metabolisme heeft dose-dependent verhogingen van de gemiddelde concentraties van plasmagh door 2-10 vouwen meer dan 6 dagen en verhoogde concentraties igf-1 1.5-3 vouwen 9-11 dagen na één enkele injectie gemeld! Niet alleen dat maar zij bewezen de gemiddelde halveringstijd om 5.8-8.1 dagen te zijn en na veelvoud toonden de dosissen gemiddelde igf-1 niveaus boven basislijn voor maximaal 28 dagen het volgende bleven! Geen ernstige ongewenste bijwerkingen werden gemeld in om het even welke groep.

Een ander zeer positief voordeel van cjc-1295 is zijn capaciteit om langzame golfslaap te bevorderen. De langzame golfslaap is ook genoemd geworden diepe slaap en is het gedeelte van slaap verantwoordelijk voor het hoogste niveau van de spiergroei en geheugenbehoud. SWS is verminderd beduidend in oudere volwassenen en ook met mensen die neigen later op de avond uit te oefenen. Dit peptide heeft een voordeel aan bijwerkingsverhouding die al anderen overschrijdt die momenteel juridisch en een grote toevoeging aan degenen opleidend regime of postcyclustherapie zou maken worden verkocht.

cjc-1295 peptide

Diverse experimenten zijn geleid om de doeltreffendheid van cjc-1295 te testen. Het dagboek van Klinische Endocrinologie & Metabolisme heeft dose-dependent verhogingen van de gemiddelde concentraties van plasmagh door 2-10 vouwen meer dan 6 dagen en verhoogde concentraties igf-1 1.5-3 vouwen 9-11 dagen gemeld. De gemiddelde halveringstijd was 5.8-8.1 dagen en na veelvoud betekenen de dosissen niveaus igf-1 boven basislijn voor maximaal 28 dagen het volgende bleven. Geen ernstige ongewenste bijwerkingen werden in om het even welke groep gemeld die aan deze onderzoekstudie deelnemen. Dit peptide heeft de capaciteit om de groeihormoon zeer beduidend te bevorderen.

Een ander zeer positief voordeel van cjc-1295 is zijn capaciteit om langzame golfslaap te bevorderen. De langzame golfslaap is ook genoemd geworden diepe slaap en is het gedeelte van slaap verantwoordelijk voor het hoogste niveau van de spiergroei en geheugenbehoud. SWS is verminderd beduidend in oudere volwassenen en ook met mensen die neigen later op de avond uit te oefenen. De klinische studies hebben aangetoond dat een zodra-dagelijks beleid van cjc-1295, een lang-handelt de groei analogon van hormoon-bevrijdend hormoon(ghrh), de groei in GHRH kan beduidend diepere slaap in een muis veroorzaken normaliseert.

 

 

Levering en het verschepen:

 

1. Wij zullen de goederen binnen 1-2 dagen na betaling verschepen.
2. Wij zullen de goederen door UPS, EMS, DHL, TNT of FEDEX verschepen. Wij zullen kiezen de beste koerier van Verschillende landen, afhangt en de veilige manier vindt om de goederen voor u te leveren.
3. Als Rusland, Australië, Canada, is de douane zeer strikt, maar wij kunnen 100% levering verzekeren.
4. Aangezien gebruikelijk u de goederen kunt krijgen met in 4-7days. Als de goederen of niet ontvangen om andere redenen werden verloren, zullen wij opnieuw versturen.
Wij hebben vele stamgasten wereldwijd, en hopen om samenwerking op lange termijn met u te vestigen, voor verdere informations gelieve te voelen vrij om ons te contacteren, zullen wij ons beste uw verzoek doen vervullen. dank.

Rebirth Biotech Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Liang

Fax:86-532-86861332

Direct Stuur uw aanvraag naar ons

(0 / 3000)
Copyright © 2014 - 2019 growth-hormonesupplements.com. All rights reserved.