Co. van wedergeboortebiotech, Ltd.

Wij zijn een leverancier van de hoogste van de kwaliteitshgh aminozuur en massa de bouw supplementen van China

Sales & Support
Vraag een offerte aan
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
ThuisProductenPeptide Hormonen Bodybuilding

Injecteerbare Peptide de Groeifactor van pin-MGF PEGylated Mechano van Hormonenbodybuilding

Certificaten
De wedergeboorte Biotech verstrekt veilig ons en gezonde menselijke de groeihormonen, zou ik hen hoogst aan iedereen adviseren die een betrouwbare leverancier zoeken.

—— Hans Bronisz

Ik ben Australisch en koop regelmatig producten van dit bedrijf omdat zij verzekeren de levering aan een graad dat GEEN andere/kan aangepast. Hoogst geadviseerd

—— Megan Snowdon

Wij zijn trots om te introduceren. Onze agent heeft voorraad van al onze producten Australië. hgh Steroid oliën Steroid orals PCT Antioestrogeen

—— Liang

Ik ben online Chatten Nu

Injecteerbare Peptide de Groeifactor van pin-MGF PEGylated Mechano van Hormonenbodybuilding

Grote Afbeelding : Injecteerbare Peptide de Groeifactor van pin-MGF PEGylated Mechano van Hormonenbodybuilding

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: PEG MGF
Modelnummer: 2mg/vial, 20mg/kits

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1kits
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Originele Uitrustingen
Levertijd: binnen een week
Betalingscondities: MoneyGram, BankWire, bitcoin
Levering vermogen: 5000kits/maand
Gedetailleerde productomschrijving

 

 

Injecteerbare Peptide de Groeifactor van pin-MGF PEGylated Mechano van Hormonenbodybuilding

 

 

Snel Detail:

 

2mg*10vial/kit

Moleculaire Formule: C121H200N42O39 

Molecuulgewicht: 2867.2 

CAS Nr. : N/A

Opeenvolging: Tyr-Gln arg-Arg-Lys-Gly-Ser-Thr-Phe-Glu-Arg-Lys-NH2

 

 

Beschrijving:

 

Pin-MGF, of de Groeifactor van PEGylated Mechano is een nieuwe en innovatieve vorm van MGF die natuurlijke MGF vaak over overtreft. MGF is een lasvariant van het IGF-gen dat de telling van de stamcel in de spier verhoogt en voor spiervezels toestaat te smelten en te rijpen. Dit is een proces voor de groei van volwassen spier wordt vereist die. Natuurlijke MGF wordt gemaakt plaatselijk en reist niet in de bloedsomloop. Synthetische MGF is op basis van water en wanneer intramusculair beheerd, reist in de bloedsomloop. MGF is slechts stabiel in de bloedstroom voor slechts een paar notulen.

 

PEGylation is de handeling van het vastmaken van structuur een van de Polyethyleenglycol (PIN) aan een andere grotere molecule (in dit geval, MGF). De PIN doet dienst als beschermende deklaag en de theorie is hier dat dit MGF om door de bloedstroom zal toelaten worden gedragen zonder wordt opgesplitst.

 

MGF stelt lokale gevolgen in skeletachtige spier tentoon en kan niet buiten door het lichaam zonder wijziging reizen. Het probleem met synthetische MGF is dat het intramusculair wordt geïntroduceerd en is op basis van water zodat gaat het in de bloedstroom. Wanneer gebruikt blijft deze manier, MGF slechts stabiel gedurende enkele minuten in de bloedstroom. Biologisch geproduceerde wordt MGF gemaakt plaatselijk en ingaat niet de bloedsomloop. Het handelt ook plotseling zodat is de stabiliteit geen kwestie. Door PEGylating is MGF het bijna efficiënt zo zoals lokale geproduceerde MGF wanneer intramusculair gebruikt. Dit wordt verwezenlijkt door een deel van peptide met een structuur van polyethyleenglycol te omringen, die aan een eiwitmolecule kan worden vastgemaakt. De groepen van de polyethyleenglycol beschermen peptide maar omringen volledig het niet. De actieve plaatsen van peptide zijn nog vrij om hun biologische functie te doen. In dit geval is shell een negatief geladen schild tegen positief - geladen samenstellingen die de proteïne zouden beïnvloeden. T

Het neurologische onderzoek heeft aangetoond dat het gebruiken van PEGylated-MGF in een langer stabielere acterenversie van MGF peptide in serum/bloed resulteerde.

 

Waarom Mechano-de Groeifactor? Weerstand de opleiding of specifieker, een opleiding die onze spieren om voorbij hun gebruikelijke macht veroorzaakt te werken leidt tot die vertrouwde „het branden“ sensatie wij allen een kans om tijdens een oefening hebben gehad te ervaren. Wat aan onze spieren op dat punt gebeurt is het volgende: Elke spier is een cluster van spiervezels (spiercellen), die op het punt van extreme inspanningen neigen te scheuren. Tearing van de spiervezels is wat de het branden sensatie veroorzaakt. De gescheurde delen vormen bepaalde „holten“ in het spierweefsel en die holten vertegenwoordigen een kans voor een te kweken spier. Nadat die „holten“ met de spier „kwestie“ worden opgevuld, worden wij verlaten met een spier van een verhoogde massa. Waarom „Mechano“? Omdat tearing van spier de vezels een daadwerkelijke mechanische schade, en de enige manier is te bereiken dat het soort schade door mechanische stimulatie van het spierweefsel is. Waarom „de Groeifactor“? Omdat Mechano-de de Groeifactor van de versnelde processen van de spieropeenhoping de oorzaak is. Naast het versnellen van de processen van de spieropeenhoping Mechano-leidt de hulp van de de Groeifactor ook tot nieuwe spiercellen. Dat is een vereenvoudigde manier om het gehele proces te bekijken.

 

Wij zullen een paar meer details achter de werkingen van de Mechano-de Groeifactor en pin-MGF binnenkort verklaren.

 

De Factor van de Mechanogroei is een peptide hormoon, een natuurlijk fysiologisch die bijproduct in een menselijk lichaam als resultaat van een oefening wordt gecreeerd. Factor (MGF) en igf-1 van de Mechanogroei (insuline-als de Groeifactor) is isoforms. Isoform is een proteïne met een lichtjes verschillende vorm maar gewoonlijk een gelijkaardige functie als zijn „mede“ isoform proteïne. Allebei, MGF (die een lever afgeleid hormoon) zijn en igf-1 (die in de spieren) wordt geproduceerd hebben anabole gevolgen, maar de anabole bevoegdheden van MGF zijn groter dan die van igf-1. De anabole kwaliteit van een substantie is dusdanig dat verhogingen de niveaus van synthese, of op moleculair of cellulair niveau, die de Mechano-de Groeifactor betekenen een grotere die gevoeligheid aan schade heeft aan spieren door oefening wordt veroorzaakt en de synthese van een grotere hoeveelheid proteïnen in skeletachtige spieren veroorzaakt.

 

Een ander gunstig effect van de Mechano-de Groeifactor is zijn capaciteit om de satellietcellen van spieren (myosatellite cellen) te activeren. De Myosatellitecellen gedragen zich als stamcellen. Zodra zij worden geactiveerd smelten zij, vormen zich myoblastst, gaan te werk om nieuwe spiercellen volledig te onderscheiden en te vormen. Opnieuw, is het resultaat de spiergroei.

 

Maar wat over pin-MGF? Waarom veroorzaken wij bij BeFit4Free de PEGylated-versie van de Mechano-de Groeifactor als MGF op zijn zo veel potentieel hoe dan ook heeft?

 

De PEGylatedproteïne (pin-MGF) is die Polyethyleenglycol heeft aan het wordt toegevoegd die. De rol van de molecule van de Polyethyleenglycol is de integriteit van de Mechano-de Groeifactor te bewaren. In tegenstelling tot de natuurlijk veroorzaakte Mechano-de Groeifactor, ingespoten moet MGF het vaatstelsel ingaan. Dat is waar het probleem voor MGF ZICH voordoet. MGF is niet stabiel in dergelijk milieu en om zijn definitieve bestemming te kunnen bereiken en zijn rol vervullen het PEGylated moet zijn (en geworden pin-MGF). De polyethyleenglycol dient als een soort shell die MGF beschermen tegen het reageren aan zijn omgeving alvorens het zijn definitieve bestemming bereikt. Het maakt pin-MGF stabieler en langdurig dan Machano-de de Groeifactor op zijn zou kunnen zijn.

 

 

PINmgf Dosering:

 

De typische dosering van pin-MGF is tussen 200mcg. – 400mcg. per week maar vele bodybuilders aan „onderzoek“ dit peptide bij dosering gezegd hebben die 1.500 mcgweekblad zonder nadelige gevolgen overschrijden.

 

Omdat PINmgf plaats de specifieke spiergroei kan veroorzaken, wordt het geadviseerd om PINmgf bilateraal in te spuiten om symmetrische aanwinsten te verzekeren. De meest efficiënte testresultaten waren ervoeren in gebruikers die de PINmgf postoefening inspuiten.

 

 

Levering en het verschepen:

 

1. Wij zullen de goederen binnen 1-2 dagen na betaling verschepen.
2. Wij zullen de goederen door UPS, EMS, DHL, TNT of FEDEX verschepen. Wij zullen kiezen de beste koerier van Verschillende landen, afhangt en de veilige manier vindt om de goederen voor u te leveren.
3. Als Rusland, Australië, Canada, is de douane zeer strikt, maar wij kunnen 100% levering verzekeren.
4. Aangezien gebruikelijk u de goederen kunt krijgen met in 4-7days. Als de goederen of niet ontvangen om andere redenen werden verloren, zullen wij opnieuw versturen.
Wij hebben vele stamgasten wereldwijd, en hopen om samenwerking op lange termijn met u te vestigen, voor verdere informations gelieve te voelen vrij om ons te contacteren, zullen wij ons beste uw verzoek doen vervullen. dank.

Rebirth Biotech Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Liang

Fax:86-532-86861332

Direct Stuur uw aanvraag naar ons

(0 / 3000)
Copyright © 2014 - 2019 growth-hormonesupplements.com. All rights reserved.