Co. van wedergeboortebiotech, Ltd.

Wij zijn een leverancier van de hoogste van de kwaliteitshgh aminozuur en massa de bouw supplementen van China

Sales & Support
Vraag een offerte aan
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
ThuisProductenPeptide Hormonen Bodybuilding

Ace-031, goed-getolereerde Peptide Hormonen Bodybuilding in verhogingen van spiermassa

Certificaten
De wedergeboorte Biotech verstrekt veilig ons en gezonde menselijke de groeihormonen, zou ik hen hoogst aan iedereen adviseren die een betrouwbare leverancier zoeken.

—— Hans Bronisz

Ik ben Australisch en koop regelmatig producten van dit bedrijf omdat zij verzekeren de levering aan een graad dat GEEN andere/kan aangepast. Hoogst geadviseerd

—— Megan Snowdon

Wij zijn trots om te introduceren. Onze agent heeft voorraad van al onze producten Australië. hgh Steroid oliën Steroid orals PCT Antioestrogeen

—— Liang

Ik ben online Chatten Nu

Ace-031, goed-getolereerde Peptide Hormonen Bodybuilding in verhogingen van spiermassa

Grote Afbeelding : Ace-031, goed-getolereerde Peptide Hormonen Bodybuilding in verhogingen van spiermassa

Productdetails:

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Betalingscondities: MoneyGram, BankWire, bitcoin
Gedetailleerde productomschrijving

 

 

 

INLEIDING:

 


Ace-031 zijn een oplosbare vorm van het type IIB van activinreceptor (ActRIIB). Ace-031 bevorderen de spiergroei door aan myostatin en andere negatieve regelgevers van spiermassa te binden.

 


METHODES:

 


Deze dubbelblinde, placebo-gecontroleerde studie evalueerde de veiligheid, de farmacokinetica, en de farmacodynamica van Ace-031 in 48 gezonde die, postmenopausal vrouwen willekeurig om worden verdeeld om 1 dosis Ace-031 (0.02-3 mg/kg s.c.) of placebo (3:1) te ontvangen.

 


VLOEIT voort:

 


Ace-031 werden over het algemeen goed-getolereerd. Ongunstige gebeurtenissen inbegrepen erythema van de injectieplaats. Beteken Ace-031 AUC (0-∞) en (maximum) C met dosis lineair wordt verhoogd die; beteken T (½) 10-15 dagen was. Statistisch aanzienlijke toenamen in gemiddelde totale lichaams magere massa (3.3%; P = 0.03, door DXA) en het volume van de dijspier (5.1%; P = werden 0.03, door MRI) waargenomen bij dag 29 in de 3 mg/kg-groep. De statistisch significante veranderingen in serumbiomarkers stellen ook beter been Ace-031 en vet metabolisme voor.

 


CONCLUSIES:
Single-dose behandeling Ace-031 werd over het algemeen goed-getolereerd en werd geresulteerd in verhogingen van spiermassa in gezonde postmenopausal vrouwen.

 

 
Levering en het verschepen:
 
1. Wij zullen de goederen binnen 2 dagen na betaling verschepen.
2. Wij zullen de goederen door UPS, EMS, DHL, TNT of FEDEX verschepen. Wij zullen kiezen de beste koerier van Verschillende landen, afhangt en de veilige manier vindt om de goederen voor u te leveren.
3. Als Rusland, Australië, Canada, is de douane zeer strikt, maar wij kunnen 100% levering verzekeren.
4. Aangezien gebruikelijk u de goederen kunt krijgen met in 4-7days. Als de goederen of niet ontvangen om andere redenen werden verloren, zullen wij opnieuw versturen.
Wij hebben vele stamgasten wereldwijd, en hopen om samenwerking op lange termijn met u te vestigen, voor verdere informations gelieve te voelen vrij om ons te contacteren, zullen wij ons beste uw verzoek doen vervullen. dank.

Rebirth Biotech Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Liang

Fax:86-532-86861332

Direct Stuur uw aanvraag naar ons

(0 / 3000)
Copyright © 2014 - 2019 growth-hormonesupplements.com. All rights reserved.