Co. van wedergeboortebiotech, Ltd.

Wij zijn een leverancier van de hoogste van de kwaliteitshgh aminozuur en massa de bouw supplementen van China

Sales & Support
Vraag een offerte aan
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
ThuisProductenhgh menselijk de groeihormoon

Verminder van de Hormonenkigtropin van Huidrimpels HGH de de Massabouw Supplementen voor Wijfje

Certificaten
De wedergeboorte Biotech verstrekt veilig ons en gezonde menselijke de groeihormonen, zou ik hen hoogst aan iedereen adviseren die een betrouwbare leverancier zoeken.

—— Hans Bronisz

Ik ben Australisch en koop regelmatig producten van dit bedrijf omdat zij verzekeren de levering aan een graad dat GEEN andere/kan aangepast. Hoogst geadviseerd

—— Megan Snowdon

Wij zijn trots om te introduceren. Onze agent heeft voorraad van al onze producten Australië. hgh Steroid oliën Steroid orals PCT Antioestrogeen

—— Liang

Ik ben online Chatten Nu

Verminder van de Hormonenkigtropin van Huidrimpels HGH de de Massabouw Supplementen voor Wijfje

Verminder van de Hormonenkigtropin van Huidrimpels HGH de de Massabouw Supplementen voor Wijfje leverancier Verminder van de Hormonenkigtropin van Huidrimpels HGH de de Massabouw Supplementen voor Wijfje leverancier Verminder van de Hormonenkigtropin van Huidrimpels HGH de de Massabouw Supplementen voor Wijfje leverancier Verminder van de Hormonenkigtropin van Huidrimpels HGH de de Massabouw Supplementen voor Wijfje leverancier

Grote Afbeelding : Verminder van de Hormonenkigtropin van Huidrimpels HGH de de Massabouw Supplementen voor Wijfje

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Certificering: GMP,SFDA
Modelnummer: 10iu/vial, 100iu/kits

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1kits
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Originele Uitrustingen
Levertijd: binnen een week
Betalingscondities: MoneyGram, BankWire, bitcoin
Levering vermogen: 5000kits/maand
Gedetailleerde productomschrijving

 

 

Verminder van de Hormonenkigtropin van Huidrimpels HGH de de Massabouw Supplementen voor Wijfje

 

 

Snel Detail:

 

De massabouw de supplementen, vet verlies en krijgen langere kigtropin, minder huidrimpels

Kigtropin werd ten eerste ontwikkeld door een groep gelaten technicus van Gensci-bedrijf in China, maar het heeft hetzelfde effect zoals Jintropin. Onwaarschijnlijk met Jintropin, Kigtropin-productiekost is veel lowder dan Jintropin. Zo is zijn marktprijs lager dan Jintropin en ander merk hgh. Vandaag, is Kigtropin wijd wereldwijd goedgekeurd door de gebruikers van.

 

 

Beschrijving:

 

FARMACOLOGIE EN HET TOXICOLOGIE

Kigtropin oefent dezelfde acties van endogeen menselijk de groeihormoon uit. Het kan proliferatie en differentiatie van epiphysis bevorderen chondrocyte, de groei van de cellen van de kraakbeenmatrijs bevorderen, proliferatie en differentiatie van osteoblast bevorderen; versnel aldus het voeringsgroeipercentage en verbeter epiphysisbreedte. Kigtropin kan eiwitsynthese in geheel lichaam bevorderen; keer het negatieve stikstofevenwicht om dat door wond en chirurgie wordt veroorzaakt; verbeter hypoproteinemia toe te schrijven aan strenge besmetting of hepatocirrhosis; bevorder synthese van immune globin en proliferatie van lymphadenoid, macrophage en lymfocyt, verbeter dus de capaciteit van besmettingsweerstand; bevorder proliferatie van collagenocyte, fibroblast en macrophage in plaatsen van brandwond en chirurgie, versnel wond dus het helen; bevorder synthese van cardiocytes, verbeter dus hartsamentrekbaarheid en verminder hartzuurstofconsumptie; regel lipometabolism, druk dus serumcholesterol en lage dichtheidslipoprotein's niveau in; vul ontoereikendheid aan of de deficiëntie van de groeihormoon, regelt lipometabolism van de volwassene, osteometabolism, hart en nierfunctie.

FARMACOKINETICA

Men rapporteert dat het gelijke farmacologische effect via onderhuids (sc) of intramusculair (IM)-beleid zou kunnen worden bereikt. Alhoewel Sc een hogere concentratie van GH in plasma kan leiden, kon IM hetzelfde niveau ook opbrengen igf-I. De absorptie van GH is vrij langzaam, komt Cmax vaak om 3-5 uur na injectie voor. De ontruiming van GH is via lever en de nier, de halveringstijd van ontruiming is over 2-3hours. Uncatabolized GH die in ureum wordt afgescheiden is bijna onmetelijk. Alle GH in omloopsysteem bestaat als complexe vorm met de bindende proteïnen van GH die de halveringstijd van GH verlengd maken.

 

 

Toepassingen:

 

De lichaamsbouw

Anti-veroudert

Vet verlies

Word langer

 


Specificaties:

 

Merknaam: menselijke de groeihormonen

Plaats van Oorsprong: China

Kleur: wit Gevriesdroogd poeder

Norm: 10iu/vial, 100iu/kits

 

 

Levering en het verschepen:

 

1. Wij zullen de goederen binnen dagen 1 na betaling verschepen.

2. Wij zullen de goederen door UPS, EMS, DHL, TNT of FEDEX verschepen. Wij zullen kiezen de beste koerier van Verschillende landen, afhangt en de veilige manier vindt om de goederen voor u te leveren.

3. Als Rusland, Australië, Canada, is de douane zeer strikt, maar wij kunnen 100% levering verzekeren.

4. Aangeziengebruikelijku degoederenkuntkrijgenmetin 4-7days. Als degoederenof nietontvangenomandereredenen werdenverloren, zullenwijopnieuw versturen.

Wij hebben vele stamgasten wereldwijd, en hopen om samenwerking op lange termijn met u te vestigen, voor verdere informations gelieve te voelen vrij om ons te contacteren, zullen wij ons beste uw verzoek doen vervullen. dank.

Rebirth Biotech Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Liang

Fax:86-532-86861332

Direct Stuur uw aanvraag naar ons

(0 / 3000)
Copyright © 2014 - 2024 growth-hormonesupplements.com. All rights reserved.