Co. van wedergeboortebiotech, Ltd.

Wij zijn een leverancier van de hoogste van de kwaliteitshgh aminozuur en massa de bouw supplementen van China

Sales & Support
Vraag een offerte aan
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
ThuisProductenhgh menselijk de groeihormoon

Man/Vrouwen verbeterde het Menselijke de Groeihormoon van Jintropin HGH stemming met minder depressie en moeheid

Certificaten
De wedergeboorte Biotech verstrekt veilig ons en gezonde menselijke de groeihormonen, zou ik hen hoogst aan iedereen adviseren die een betrouwbare leverancier zoeken.

—— Hans Bronisz

Ik ben Australisch en koop regelmatig producten van dit bedrijf omdat zij verzekeren de levering aan een graad dat GEEN andere/kan aangepast. Hoogst geadviseerd

—— Megan Snowdon

Wij zijn trots om te introduceren. Onze agent heeft voorraad van al onze producten Australië. hgh Steroid oliën Steroid orals PCT Antioestrogeen

—— Liang

Ik ben online Chatten Nu

Man/Vrouwen verbeterde het Menselijke de Groeihormoon van Jintropin HGH stemming met minder depressie en moeheid

Man/Vrouwen verbeterde het Menselijke de Groeihormoon van Jintropin HGH stemming met minder depressie en moeheid leverancier Man/Vrouwen verbeterde het Menselijke de Groeihormoon van Jintropin HGH stemming met minder depressie en moeheid leverancier

Grote Afbeelding : Man/Vrouwen verbeterde het Menselijke de Groeihormoon van Jintropin HGH stemming met minder depressie en moeheid

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Certificering: GMP,SFDA
Modelnummer: 10iu/vial, 100iu/kits

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1kits
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Originele Uitrustingen
Levertijd: binnen een week
Betalingscondities: MoneyGram, BankWire, bitcoin
Levering vermogen: 5000kits/maand
Gedetailleerde productomschrijving

 

 

Man/Vrouwen verbeterde het Menselijke de Groeihormoon van Jintropin HGH stemming met minder depressie en moeheid

 

 

Snel Detail:

 

JINTROPIN is een recombinant menselijk de groeihormoon (rhGH) dat door de technologie van de de afscheidingsuitdrukking van E. Coli van de gennieuwe combinatie wordt geproduceerd. Zijn voorloper die in E. Coli met inbegrip van gen van menselijk de groeihormoon wordt samengesteld (hGH) werd aan periplasmic ruimte van de cel afgescheiden die onder signaalpeptide wordt begeleid. Signaalpeptide werd verwijderd en de polypeptidemolecule is precies gevouwen aan de molecule van (GH) van het de groeihormoon. JINTROPIN heeft 191 aminozuurresidu's en een molecuulgewicht van 22125 daltons. Het is aminozuurinhoud, zijn de structuur en de opeenvolging identiek aan die van hGH.

 

 

Beschrijving:

 

HGH werd afgescheiden door voorafgaande lob van slijmachtig, is het een peptide hormoon met 191 aminozuren, is JINTROPIN een rhGH die door recombinante DNA-technologie in E.coli met afscheidingsuitdrukking wordt veroorzaakt. De inhoud en de opeenvolging van JINTROPIN zijn volledig identiek met die van Hgh JINTROPIN zijn samengesteld in e. coli als prehormone. Prehormone is samengesteld uit GH met signaalpeptide die oorspronkelijk uit de bacterie wordt afgeleid. Prehormone verdeelt in cytosol van bacterie, en toen wordt het afgewerkte product, gelijkend op inheems GH, vrijgegeven aan periplasmic ruimte, wordt het product dan verzameld hoewel lysis van buitenmenbrane, die binnenmembraan intact verlaat, en waarborgt zo bijna geen verontreiniging van andere bacteriënproteïnen.

Het effect van de afscheidingsuitdrukking rhGH is hetzelfde als dat van endogeen GH in menselijk lichaam, JINTROPIN kraakbeencellen van osteoepiphysis om zich bevordert te onderscheiden en te verspreiden; het bevordert stromacellen van het kraakbeen om te groeien; het bevordert osteoblast om te onderscheiden en te regenereren; het veroorzaakt versnelling van de lineaire groei en ossature het verwijden, JINTROPIN bevordert whole-body synthese van proteïnen; het verbetert de voorwaarde van negatief stikstofsaldo na verrichting en andere wonden; het verbetert hypoproteinemia die door strenge besmettingen en levercirrose in werking wordt gesteld. JINTROPIN bevordert de synthese van immune globuline; het bevordert de generatie van lymfeweefsel, macrophage en homeocyte; het verhoogt de capaciteit van anti-besmetting, bevordert JINTROPIN de synthese van collageencellen aan fibrocytes in brandwond die verwonden en de doeltreffende insnijdingen, het bevordert differentiatie en generatie van macrophage; het versnelt wond het helen. JINTROPIN bevordert de synthese van proteïne; van hartspier; het verhoogt de samentrekkingskracht van hartspier; het vermindert myocardiale consumptie van zuurstof; het regelt vet metabolisme; het vermindert niveaus van cholesterol en lage dichtheidslipoprotein in serum. JINTROPIN vult ontoereikend en de deficiëntie van GH aan, past het vette metabolisme, van het beenmetabolisme, hart en nierfunctie aan.

 

 

Toepassingen:

 

De lichaamsbouw

Anti-veroudert

Vet verlies

Word langer

 

 

Specificaties:

 

Merknaam: menselijke de groeihormonen

Plaats van Oorsprong: China

Kleur: wit Gevriesdroogd poeder

Norm: 10iu/vial, 100iu/kits

 

 

Levering en het verschepen:

 

1. Wij zullen de goederen binnen dagen 1 na betaling verschepen.

2. Wij zullen de goederen door UPS, EMS, DHL, TNT of FEDEX verschepen. Wij zullen kiezen de beste koerier van Verschillende landen, afhangt en de veilige manier vindt om de goederen voor u te leveren.

3. Als Rusland, Australië, Canada, is de douane zeer strikt, maar wij kunnen 100% levering verzekeren.

4. Aangeziengebruikelijku degoederenkuntkrijgenmetin 4-7days. Als degoederenof nietontvangenomandereredenen werdenverloren, zullenwijopnieuw versturen.

Wij hebben vele stamgasten wereldwijd, en hopen om samenwerking op lange termijn met u te vestigen, voor verdere informations gelieve te voelen vrij om ons te contacteren, zullen wij ons beste uw verzoek doen vervullen. dank.

Rebirth Biotech Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Liang

Fax:86-532-86861332

Direct Stuur uw aanvraag naar ons

(0 / 3000)
Copyright © 2014 - 2019 growth-hormonesupplements.com. All rights reserved.