Co. van wedergeboortebiotech, Ltd.

Wij zijn een leverancier van de hoogste van de kwaliteitshgh aminozuur en massa de bouw supplementen van China

Sales & Support
Vraag een offerte aan
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
ThuisProductenHGH-Aminozuursupplement

Ansomone 191 HGH-Functie van de Spier de de Bouw Verbeterde Hersenen van het Aminozuursupplement

Certificaten
De wedergeboorte Biotech verstrekt veilig ons en gezonde menselijke de groeihormonen, zou ik hen hoogst aan iedereen adviseren die een betrouwbare leverancier zoeken.

—— Hans Bronisz

Ik ben Australisch en koop regelmatig producten van dit bedrijf omdat zij verzekeren de levering aan een graad dat GEEN andere/kan aangepast. Hoogst geadviseerd

—— Megan Snowdon

Wij zijn trots om te introduceren. Onze agent heeft voorraad van al onze producten Australië. hgh Steroid oliën Steroid orals PCT Antioestrogeen

—— Liang

Ik ben online Chatten Nu

Ansomone 191 HGH-Functie van de Spier de de Bouw Verbeterde Hersenen van het Aminozuursupplement

Ansomone 191 HGH-Functie van de Spier de de Bouw Verbeterde Hersenen van het Aminozuursupplement leverancier Ansomone 191 HGH-Functie van de Spier de de Bouw Verbeterde Hersenen van het Aminozuursupplement leverancier Ansomone 191 HGH-Functie van de Spier de de Bouw Verbeterde Hersenen van het Aminozuursupplement leverancier

Grote Afbeelding : Ansomone 191 HGH-Functie van de Spier de de Bouw Verbeterde Hersenen van het Aminozuursupplement

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Red Tops HGH
Certificering: GMP,SFDA
Modelnummer: 10iu/vial, 100iu/kits

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1kits
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Originele Uitrustingen
Levertijd: binnen een week
Betalingscondities: MoneyGram, BankWire, bitcoin
Levering vermogen: 5000 uitrustingen/maand
Gedetailleerde productomschrijving

 

 

Spier die Ansomone 191 bouwen HGH-Functie van Aminozuur de Supplement Verbeterde Hersenen

 

 

Beschrijving:

 

Rode Bovenkantenhgh ansomone, 191 aminozuren voor de spierbouw, verbeterde hersenenfunctie   

De generische Rode Bovenkant HGH (Menselijk de Groeihormoon) beschikbaar in 100iu/kit is gewaarborgd om 99.8% zuiver de groeihormoon te zijn. De rode uitrusting van GLB HGH bevat 10iu per flesjes met 10 flesjes per uitrusting. De kartondoos heeft discrete verpakking.

 

 

Toepassingen:

 

Oorsprong: China

Specificatie: 100iu/kit (10iu*10vials/kit)

Fysieke Verschijning: Gevriesdroogd poeder

Mol.Wt.: kDa 22.125

Opslagvoorwaarde: 2-8 centi-graad

HGH werd geformuleerd specifiek om het zijn te weerstaan uit koeling 28 dagen zonder geruïneerd het worden, moet het enkel importand het in de ijskast plaatsen zodra u het ontvangt en blootstelling aan licht, hitte of extreme temperaturen, eenvoudig opslag in de koelkast vermijdt zodra u het krijgt.

Opslagduur: 2 jaar.

 

 

Specificaties:

 

Het de groeihormoon (GH of HGH), die ook als somatotropin of somatropin, is een peptide hormoon wordt bekend dat de groei, celreproductie en regeneratie in mensen en andere dieren bevordert. Het is een type van mitogen dat slechts voor bepaalde soorten cellen specifiek is. Het de groeihormoon is een 191 aminozuur, single-chain polypeptide dat samengesteld, opgeslagen, en afgescheiden is door somatotropic cellen binnen de zijvleugels van de voorafgaande slijmachtige klier.

 

HGH of het Menselijke de Groeihormoon zijn het hormoon verantwoordelijk voor de groei in kinderen en adolescenten. Het hormoon wordt geproduceerd in het lichaam door de slijmachtige klier en de hoogste HGH-niveaus worden bereikt in recente puberteit. Na dat, de HGH-niveaus in het lichaamsbegin die, en door de leeftijd van 40 jaar dalen, wordt het lichaam ontoereikend in HGH. Door de leeftijd van 60 jaar, HGH-dalen de niveaus in het lichaam typisch door meer dan 90% van piekproductie.

 

Voordelen van HGH

HGH, die natuurlijk door de slijmachtige klier wordt geproduceerd, biedt vele voordelen aan. Het is de oorzaak van spierontwikkeling en helpt vet in het lichaam verminderen. HGH bevordert een gunstige lichaamssamenstelling en hulp in het verminderen van cholesterol. Het geeft goed ook een gevoel van - het zijn en verhoogde energie.

De mensen die in HGH ontoereikend zijn lijden aan zwakke beenderen, niveaus met hoog cholesterolgehalte, verminderde spiersterkte, verhoogd lichaamsvet, en zij kunnen ook aan depressie lijden. Hun huid kan ook rimpelig en oud lijken en hun haar kijkt grijs.

De kinderen die in HGH ontoereikend zijn kunnen niet zich behoorlijk ontwikkelen. In deze kinderen, kan Igtropin als hulp worden gegeven om de kindgroei en ontwikkeling te verhogen. De patiënten die aan het syndroom, worden de brandwonden en het trauma van de Keerder lijden ook geadviseerd om de groeihormoon te gebruiken. De patiënten die belangrijke chirurgie of orgaantransplantaties hebben ondergaan kunnen blauwe hoogste HGH voor betere en snelle terugwinning ook gebruiken.

 

Hoe kan rode gop HGH helpen?

De rode bovenkant GLB hgh staat het lichaam toe om zijn natuurlijke levering van de groeihormoon bij te vullen. Het wordt specifiek gebruikt door mensen die in het de groeihormoon of door die mensen ontoereikend zijn die hogere niveaus van dit hormoon vereisen. De atleten en de lichaamsbouwers gebruiken het voor de talrijke voordelen die door het hormoon worden aangeboden.

 

 

Levering en het verschepen:

 

1. Wij zullen de goederen binnen dagen 1 na betaling verschepen.

2. Wij zullen de goederen door UPS, EMS, DHL, TNT of FEDEX verschepen. Wij zullen kiezen de beste koerier van Verschillende landen, afhangt en de veilige manier vindt om de goederen voor u te leveren.

3. Als Rusland, Australië, Canada, is de douane zeer strikt, maar wij kunnen 100% levering verzekeren.

4. Aangeziengebruikelijku degoederenkuntkrijgenmetin 4-7days. Als degoederenof nietontvangenomandereredenen werdenverloren, zullenwijopnieuw versturen.

Wij hebben vele stamgasten wereldwijd, en hopen om samenwerking op lange termijn met u te vestigen, voor verdere informations gelieve te voelen vrij om ons te contacteren, zullen wij ons beste uw verzoek doen vervullen. dank.

 

Rebirth Biotech Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Liang

Fax:86-532-86861332

Direct Stuur uw aanvraag naar ons

(0 / 3000)
Copyright © 2014 - 2024 growth-hormonesupplements.com. All rights reserved.