Co. van wedergeboortebiotech, Ltd.

Wij zijn een leverancier van de hoogste van de kwaliteitshgh aminozuur en massa de bouw supplementen van China

Sales & Support
Vraag een offerte aan
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Thuis

Rebirth Biotech Co., Ltd.

Certificaten
De wedergeboorte Biotech verstrekt veilig ons en gezonde menselijke de groeihormonen, zou ik hen hoogst aan iedereen adviseren die een betrouwbare leverancier zoeken.

—— Hans Bronisz

Ik ben Australisch en koop regelmatig producten van dit bedrijf omdat zij verzekeren de levering aan een graad dat GEEN andere/kan aangepast. Hoogst geadviseerd

—— Megan Snowdon

Wij zijn trots om te introduceren. Onze agent heeft voorraad van al onze producten Australië. hgh Steroid oliën Steroid orals PCT Antioestrogeen

—— Liang

Ik ben online Chatten Nu

Rebirth Biotech Co., Ltd.

1 2
Rebirth Biotech Co., Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business:Fabrikant
Grote Markt:Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Opgericht Jaar:2001
Export pct:90% - 100%

Rebirth Biotech Co LTD werd opgericht in 2001.  Wij zijn een ervaren onderneming voor de productie van diverse soorten hormonen.  Het bedrijf wordt gevestigd in Qingdao-Stad van Shandong en onze faciliteiten behandelt een totaal van 15000 vierkante meters.  Elk van onze workshops en productielijnen voldoen aan GMP normen en wij zijn een ISO9001: 2008 Kwaliteitssysteem verklaarde onderneming.
 
Volgens GMP normen, heeft het bedrijf een 10000 vierkante meterinstallatie met geavanceerd materiaal gebouwd.  De fabriek heeft volledige Q.A & Q.C systeem.  Wij bezitten en stellen verscheidene reeksen analyseinstrumenten geschikt in werking voor de hoogste efficiency en de gevoeligheid.  Deze omvatten HPLC, GC en UVspectrofotometer die voor productanalyse en kwaliteitscontrole wordt gebruikt.  Ons bedrijf wordt goedgekeurd door SGS als gecontroleerde leverancier.  Wij behandelen zowel de invoer als de uitvoer.  Onze producten worden verkocht in zowel de binnenlandse als internationale markten en komen hoogst geadviseerd door onze cliënten, wereldwijd.
 
ontwikkelt de markt verder, zijn wij enthousiast ontwikkelen zakelijke relaties met productie en handelsmaatschappijen rond de bol met het uiteindelijke doel die een bloeiende toekomst te beveiligen zijn.
 
Het bedrijf investeert enorme sommen kapitaal en de beste beschikbare meningen in zijn R&D-afdeling om fijne biochemisch, farmaceutische chemische producten, en zijn tussenpersonen te onderzoeken om de vraag van de markt aan te passen.  De hoogste niveauonderzoeksteams, de geavanceerde apparaten en de totale wetenschappelijke atmosfeer verzekeren de absolute top van kwaliteit wordt bereikt.
 
Onze benadering is georiënteerde mensen en wij wijden ons volledig aan het verlenen van de beste producten en de diensten.

 

 

Contactgegevens
Rebirth Biotech Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Liang

Fax:86-532-86861332

Direct Stuur uw aanvraag naar ons

(0 / 3000)
Copyright © 2014 - 2024 growth-hormonesupplements.com. All rights reserved.